Potluck Dinner

:الحمد لله والصلاة والسلام على رسول الله وعلى آله وصحبه ومن وآلاه، وبعدُ

سيكون هنالك إن شاء الله محاضرات لفضيلة الشيخ عبد الرحمن العميسان حفظه الله في مسجد التوحيد بعد صلاة العصر وبعد صلاة المغرب يوم الاحد ٥/يناير/٢٠١٤, بالاضافة الى وليمة يشارك بتحضيرها كل من أراد. الرجاء من كل من أراد احضار طعام ان يسجل اسمه على القائمة (الموجودة على الحائط الخلفي للمسجد). 

All praise is due to Allah. May the peace and blessings of Allah be upon the messenger, his family, his companions, and those who follow his guidance.

Insha Allah Shaikh Abdur Rahman Al-Omisan will give some lectures at Masjid Al-Tawheed Sunday January/5/2014 after Asr & Maghrib, plus there will be a potluck dinner between. Anyone planning to bring food can sign up on the list (at the back of the Masjid).

 

This entry was posted in Announcements. Bookmark the permalink.